Verhuizing ‘t Hamnus

Zoals jullie weten moeten we voor 1 december onze huidige locatie verlaten en verhuizen we naar de Hinmanweg 9S in Oldenzaal. Vooraf is er nog veel werk te verzetten om dit mogelijk te maken.

De belangrijkste dag is zaterdag 16 november, omdat dan de spullen die we willen behouden worden overgebracht naar de nieuwe locatie. Dus wie zich heeft opgegeven, houd deze dag vrij voor het geval dat je wordt gevraagd om te helpen.

Zaterdagmiddag 9 november en maandagavond 11 november zijn de laatste dagen dat we aan de Binnenhavenstraat zijn geopend.
We kunnen nog niet vertellen wanneer we in Oldenzaal open gaan, omdat alles daar nog moet worden ingericht. We hopen wel dat we daar onze afdelingsavond in november kunnen houden, maar dit zullen we in Twente Beam van november bekend maken.

73, Willy, PB1WB Beheerder ’t Hamnus