On Line Arduino cursus

Op Donderdag 18 februari 2021 organiseert de VERON PR-Commissie een online lezing.  Voor deze lezing zullen ook niet VERON leden in de gelegenheid zijn deze bij te wonen. Daarom ontvangt de afdeling deze uitnodiging een paar dagen eerder zodat VERON leden zich in kunnen schrijven voordat de inschrijving openbaar wordt.

Onderwerp:

Arduino voor de radio amateur. Cor PA0GTB heeft al meerdere artikelen in Electron geschreven over dit onderwerp. Cor neemt ons mee in de geheimen van de Arduino. Tijdens de lezing vertelt Cor wat een Arduino is, hoe en waarmee programmeer je deze en zal een aantal voorbeelden laten zien. Waaronder ook een project dat in Electron van maart zal verschijnen.

Wanneer:

De lezing wordt gegeven op donderdag 18 februari 2021 en begint op 20.00 uur en duurt ongeveer 60  tot 90 minuten.

Hoe:

VERON maakt gebruik van GoToMeeting. Via een Nieuwsbrief krijgen de personen die hebben ingeschreven een link toegestuurd. Indien u zich heeft uitgeschreven voor de Nieuwsbrief dan is het niet mogelijk om u een uitnodiging te sturen.

Aanmelden:

Aanmelden via ons secretariaat, Willy Braamhaar, PB1WB. email pb1wb AT veron punt nl

GoToMeeting Software eventueel eerder te downloaden kan via https://www.gotomeeting.com/nl-nl. Maar G2M kan ook gebruikt worden met Google Chrome en met een app op iPhone, iPad of Android-apparaat

Hopelijk tot ziens tijdens de Online lezing

73 Johan, PA3JEM