VRZA QSO PARTY 2018

Wij als VRZA Twente proberen dit jaar ook vanuit ’t Hamnus in Hengelo weer mee te doen aan de 28ste editie van de VRZA QSO PARTY 2018 , maar dat ligt wel aan het aantal aanmeldingen.

Koffie en thee zijn gratis en voor een hapje zal ook worden gezorgd.

Aanmelden kan bij Willy PB1WB. willy @ braamhaar.co.nl voor 10 november 2018.

Als je hier klikt vindt je meer informatie

Word jij onze Coördinator Verbindingsdienst?  

 

                                                       District  Twente

  

 

Word jij onze Coördinator Verbindingsdienst?  

 

Het Rode Kruis

Het Rode Kruis helpt mensen in nood. Dat doen wij om de hoek – en ver weg. Dat doen we vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt.

 

Coördinator Verbindingsdienst

Voor het District Twente zijn wij per direct op zoek naar een Coördinator voor de Verbindingsdienst. De Verbindingsdienst zorgt voor de communicatie tussen de hulpverleners tijdens inzetten bij evenementen en/of festivals en calamiteiten, middels portofoons.

 

In deze functie ben je verantwoordelijk voor een overzichtelijk en gestructureerde verbindingseenheid voor de regio. Hierbinnen coördineer je de operationele inzet van vrijwilligers, je bent verantwoordelijk voor de huisvesting, apparatuur en voertuigen, in afstemming met het verantwoordelijke bestuur. Met het bestaande team vrijwilligers ga je aan de slag om verder te professionaliseren op gebied van uitbreiding van vrijwilligers en implementeren van efficiënte processen. Je hebt oog voor de vrijwilligers en vanuit je empathie weet je te verbinden.

 

Ben jij……..

​​​dé verbinder die wij zoeken? Weet je vanuit empathie anderen mee te krijgen en spreekt aansturen, coördineren en meedenken over de toekomst van de verbindingsdienst je aan? Je hebt duidelijke affiniteit met de activiteiten van de verbindingsdienst. Je neemt initiatief, je bent bestand tegen een stootje en je hebt circa 6 uur per week tijd om deze functie uit te voeren. Dan zoeken we jou.

 

Wat bieden wij jou?

Een dynamische omgeving waarbinnen je jouw leiderschapskwaliteiten kunt inzetten. De kans om jouw netwerk uit te breiden, een kans om je (beroepsmatige) kwaliteiten in te zetten ten behoeve van de samenleving met mogelijkheden tot ontwikkeling. Je reis- en onkosten worden vergoed.

 

Zien we jou binnenkort?  
Voor meer informatie over het Rode Kruis zie www.rodekruis.nl of bel met Marja de Reus via 06 – 12828032 Stuur je motivatie met CV naar IFeeleus@redcross.nl

 

 

 

 

Hulp gevraagd voor de JOTA

Voor een scouting groep uit Goor ben ik op zoek naar een zend amateur die hun wil helpen met de jota.
Ze hebben zelf geen apparatuur, maar ze kunnen wel zorgen dat er een zend mast staat.

De JOTA-JOTI 2018 vindt plaats van 19 tot en met 21 oktober.

Roy Oude Elferink
PE1ONW

Jaarverslagen 2017

De jaarverslagen over 2017 van beide verenigingen kunnen opgevraagd worden bij de secretaris Willy PB1WB. willy @ braamhaar.co.nl.

Er wordt nu nog druk aan gewerkt.

Ze worden verstuurd als ze af zijn.

Let op!!!! Er komt GEEN gedrukte versie.

Op de huishoudelijke vergadering van de VERON en de ledenvergadering van de VRZA zullen enkele papieren exemplaren ter inzage liggen.

Nieuw gezamenlijk e-mailadres

Door de verregaande integratie hebben de besturen van VERON- en VRZA-afdeling Twente besloten om per direct via 1 e-mailadres bereikbaar te zijn.

Uw mail aan besturen @ veronvrzatwente.nl zorgt ervoor dat uw mail bij alle bestuursleden van beide verenigingen terecht komt.

 

 

 

Hogt Telecom

PSE QSL Archief van Hans, PA0HRM

Sinds vandaag staan alle stukjes PSE QSL van Hans, PA0HRM, die ooit in TB zijn verschenen, op onze site.

Je kunt ze ook in de download sectie vinden.