Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

HAMNUS BBQ

4 juli - 15:00 - 19:00

Hoera, 
 
Eindelijk mogen we weer iets gezamenlijk organiseren. We hebben elkaar al lang niet gezien, daarom hebben het bestuur van stichting ‘t Hamnus en de besturen van de Veron en de VRZA afdeling Twente besloten om een gezellige middag te organiseren.
Om het veilig te houden doen we het wel buiten zodat we een goede afstand kunnen houden. Jef PA3JEF stelt op 4 July vanaf 15.00u zijn huis en tuin aan de Heersenkampweg 60 in Enschede ter beschikking voor een BBQ en een gezellige borrel. We zijn wel sterk afhankelijk van de weergoden dus houdt onze website goed in de gaten. Het kan zijn dat we vanwege slecht weer kort voor het feest moeten besluiten de bijeenkomst uit te stellen.
We willen graag voor iedereen voldoende hapjes en drankjes inkopen. Om te voorkomen dat je iets te kort komt vragen wij je met een mailtje naar Willy (secretaris@hamnus.nl) aan te geven met hoeveel personen je komt. Wil je ook zelf een stoel mee nemen dan ben je er zeker van dat je comfortabel zit.
Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomst maar we zullen tijdens de BBQ wel een donatiepot plaatsen waarin een eventuele bijdrage gestort kan worden. Dit zal onze penningmeester altijd gelukkig maken in deze moeilijke tijden.
 
Nog even de belangrijkste punten:
 
  1. Houdt 1,5 meter afstand.
  2. Voel je je niet lekker blijf thuis en breng anderen niet in gevaar.
  3. Meldt je aan bij Willy en geef aan vlees, vis of veggie.
  4. Wanneer: 4 July.
  5. Aanvangstijd 15.00u.
  6. Adres: Heersenkampweg 60 Enschede
  7. Neem stoelen mee.
  8. Wees gul en doneer aan de stichting.
Ik hoop zaterdag 4 July veel mensen te mogen ontvangen.
 
73 de PA3JEF
Jef Enkelaar

Gegevens

Datum:
4 juli
Tijd:
15:00 - 19:00

Organisator

Bestuur Stichting Hamnus

Locatie

Jef
Heersenkampweg 60
Enschede, 7546 Nederland
+ Google Maps