Word jij onze Coördinator Verbindingsdienst?  

 

                                                       District  Twente

  

 

Word jij onze Coördinator Verbindingsdienst?  

 

Het Rode Kruis

Het Rode Kruis helpt mensen in nood. Dat doen wij om de hoek – en ver weg. Dat doen we vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt.

 

Coördinator Verbindingsdienst

Voor het District Twente zijn wij per direct op zoek naar een Coördinator voor de Verbindingsdienst. De Verbindingsdienst zorgt voor de communicatie tussen de hulpverleners tijdens inzetten bij evenementen en/of festivals en calamiteiten, middels portofoons.

 

In deze functie ben je verantwoordelijk voor een overzichtelijk en gestructureerde verbindingseenheid voor de regio. Hierbinnen coördineer je de operationele inzet van vrijwilligers, je bent verantwoordelijk voor de huisvesting, apparatuur en voertuigen, in afstemming met het verantwoordelijke bestuur. Met het bestaande team vrijwilligers ga je aan de slag om verder te professionaliseren op gebied van uitbreiding van vrijwilligers en implementeren van efficiënte processen. Je hebt oog voor de vrijwilligers en vanuit je empathie weet je te verbinden.

 

Ben jij……..

​​​dé verbinder die wij zoeken? Weet je vanuit empathie anderen mee te krijgen en spreekt aansturen, coördineren en meedenken over de toekomst van de verbindingsdienst je aan? Je hebt duidelijke affiniteit met de activiteiten van de verbindingsdienst. Je neemt initiatief, je bent bestand tegen een stootje en je hebt circa 6 uur per week tijd om deze functie uit te voeren. Dan zoeken we jou.

 

Wat bieden wij jou?

Een dynamische omgeving waarbinnen je jouw leiderschapskwaliteiten kunt inzetten. De kans om jouw netwerk uit te breiden, een kans om je (beroepsmatige) kwaliteiten in te zetten ten behoeve van de samenleving met mogelijkheden tot ontwikkeling. Je reis- en onkosten worden vergoed.

 

Zien we jou binnenkort?  
Voor meer informatie over het Rode Kruis zie www.rodekruis.nl of bel met Marja de Reus via 06 – 12828032 Stuur je motivatie met CV naar IFeeleus@redcross.nl