Impressie Huishoudelijke vergadering VERON-afdeling Twente 2020

Op een redelijk goed bezochte huishoudelijke vergadering van de VERON Afdeling Twente werden diverse bestuursleden bedankt voor hun al dan niet lange staat van dienst. Dat waren de voorzitter Jan/PA1TT en de bestuursleden Marcel/PA1MAR, Frank/PC2D, Gerard/PA1TX, en Arnold/PD3AHW. Zij kregen allen een leuke attentie voor hun bewezen diensten.

Er werd overigens heftig gediscussieerd over begrotingen, VR voorstellen en wat er allemaal nog niet meer ter tafel kwam, en dat toonde weer de betrokkenheid van de aanwezigen. Voor meer details, zie tzt het verslag van deze vergadering in de download sectie.

Door de komst van de Stichting ‘t Hamnus, nemen de taken van het afdelingsbestuur af, en derhalve was de komst van Gerrit, PA0GJV, gekozen als nieuwe voorzitter voldoende, om weer een adequaat bestuur achter de tafel te hebben, met Willy/PB1WB als secretaris en Frans/PA4FH als penningmeester.