Afdelingsavond 30 Juni met aanmelden

Ja, we mogen weer. In overleg met de beheerder van het wandelhuis van de Hengelose wandelunie houden we op woensdag 30 juni weer een afdelingsavond. Het adres is Twekkelerweg 249 Hengelo. De zaal is vanaf 19.30 uur geopend. Er is maar een beperkt aantal parkeerplaatsen op het terrein. Parkeren kan aan straat zelf of even het kruispunt richting de Waarbeek oversteken waar aan de linker kant genoeg parkeerruimte is.

Zoals nu de coronaregels zijn is de avond om 22.00 uur afgelopen, maar als de versoepelingen doorgaan ( en daar gaan we wel van uit ) worden vanaf 30 juni ( of eerder ) de openingstijden verruimd.

Doordat de 1,5 meter afstandregel nog niet wordt opgeheven is er een beperkte toegang met aanmelding. Er mogen die avond maximaal 30 personen toegelaten worden. Zolang er coronamaatregelen zijn houden we tijdens onze afdelingsavonden onderling qso.

Vanaf 23 juni is het mogelijk om je aan te melden. Wel vermelden of je de avond aanwezig bent of alleen QSL kaarten komt ophalen. Kom je zonder dat jij je hebt aangemeld dan moeten we helaas de toegang weigeren.

Aanmelden kan tot 30 juni 12.00 uur. Bij meer dan 30 aanmeldingen is wie het eerst komt het eerst maalt. Leden van de VERON en VRZA Twente hebben voorrang bij het aanmelden.

Aanmelden op , secretaris at hamnus.nl.

Het is wel zo, dat je maximaal 24 uur voor je komt een gezondheidscheck doet.

Dit kan met deze link  Gezondheidscheck

Heb je 1 van de punten met ja beantwoord meld je dan af.

Voor degenen die alleen de QSL kaarten komen ophalen is het NIET de bedoeling dat je nog blijft om een praatje te maken.

73 bestuur, stichting ’t Hamnus.