Nieuwe VRZA contest poll.

De afdeling Kagerland en de Scouting zendstam PI4RS hebben het idee opgevat om in de 30 dagen rondom 5 mei 2023 een contest te organiseren. Natuurlijk willen we dit vanuit de VRZA gaan ondersteunen en het zou leuk zijn om zoveel mogelijk afdelingen van de VRZA hierin te laten deelnemen. Zo was er al een idee om P*100PCG roepnamen te gaan aanvragen. Voor het sterretje moet je dan de letters A t/m I invullen. Snelle rekenaars zullen dan tot de conclusie komen dat er 9 roepnamen mogelijk zijn. Dat zijn er minder dan er VRZA-afdelingen zijn!
Daarom een oproep aan alle afdelingssecretarissen om bij mij aan te geven of er belangstelling is om aan zo’n contest met een speciale roepnaam deel te nemen. Geef daarbij aan of je 30 dagen of een kortere periode (bijv. een week) wilt deelnemen, zodat we kunnen inschatten of we aan 9 roepnamen voldoende hebben. Stuur een reactie naar pb0anl@vrza.nl.
De spelregels moeten nog uitgewerkt worden, dus die volgen nog.