Afdelingsbijeenkomst December

De maandelijkse bijeenkomst van december staat weer in het teken van de ZM-Award, een beker ter nagedachtenis aan Geert Koops, PAØZM.
Geert was een bekende zelfbouwer. Daarnaast is hij een aantal jaren voorzitter geweest van onze afdeling. Dit even voor de jongeren onder u. Houder van de trofee is Gerrit, PAØGJV, winnaar in maart jl. Door de jury wordt rekening gehouden met de achtergrond van de bouwer en bijv. de mogelijkheid voor anderen om het project na te bouwen. Ook de aanwezigen wordt gevraagd een keuze te maken. Inzet hierbij in de publieksprijs. Kort- om, als u iets gebouwd hebt, neem het rustig mee. Het hoeft geen ”top of the bill” te zijn en ook niet af, als je maar kunt laten zien wat het wordt. Elders in deze uitgave vindt u een uitnodiging voor deze zelfbouwtentoonstelling.