Eraf & Eraan in Twente

Als je iets te koop, te ruil of te geef hebt, ofwel iets zoekt, dan is hier de marktplaats. Je kunt via het email adres onderaan de pagina jouw spullen aanbieden of om spullen vragen. Aanvullende vragen over de inhoud van de advertenties graag rechtstreeks met de betreffende adverteerder.

Webmaster VERONVRZA Afdeling Twente


16 Augustus 2023

Aangeboden

In zeer nette staat verkerende Conrad PS-2403D laboratorium voeding. Deze voeding beschikt over 2 uitgangen welke individueel in te stellen zijn van 0 tot 40V / 0.01 tot 3A en is opgebouwd met een echte trafo (geen geschakelde voeding). De uitgangen kunnen zowel parallel als in serie worden gezet. Incl handleiding en schema (afgedrukte PDF) en netsnoer.

Foto’s en meer info op : https://www.ph2lb.nl/blog/index.php?page=for-sale-ps2403d

Twente vraagprijs: Euro 100,00

Degene die belangstelling heeft voor deze apparatuur neemt maar contact met mij op.

Dat kan per e-mail: lex@ph2lb.nl

Lex PH2LB 


27 juni 2023

Aangeboden

Mijn Kenwood TR-2300 2m FM transceiver en bijbehorende 10W booster Kenwood VB-2300 liggen sinds de 80-jaren ongebruikt in de kast. De transceiver maakt tegenwoordig gebruik van Ni-MH batterijen die geladen kunnen worden met de bijbehorende originele lader van Kenwoord. Microfoon en beschermtas zijn aanwezig, de draagband is niet meer aanwezig. Degene die belangstelling heeft voor deze apparatuur neemt maar contact met mij op. Dat kan per e-mail: welmoedj@gmail.com. PE1CHO, Welmoed.


Aanbieden advertentie

U kunt uw spulletjes aanbieden via een mail met platte tekst (geen word of andere tekst verwerkers a.u.v.)
aan: webmaster@veronvrzatwente.nl