Sponsors

Sponsoring is voor De VERON- en VRZA-afdeling Twente van zeer groot belang. De financiële middelen die gegenereerd worden door sponsoring, bieden de verenigingen de mogelijkheid tot vernieuwing. Hiermee kunnen materialen worden aangeschaft, onderhoud worden gepleegd en activiteiten worden ontplooid. Dit komt de uitstraling en de levendigheid van de vereniging en haar leden ten goede. Een levendige vereniging trekt meer leden, met als resultaat extra inkomsten en natuurlijk meer zichtbaarheid voor de sponsoren. Zo werken de sponsorgelden als een kloppend hart binnen de vereniging.

 

De VERON- en VRZA-afdeling Twente biedt een aantal sponsormogelijkheden. De hoofdsponsor verbindt zijn naam aan de vereniging langs vrijwel ieder communicatiekanaal. Naast de hoofdsponsor is er vaste overeenkomst mogelijk als subsponsor.

Ook  kennen we de sponsering “Vrienden van De VERON- en VRZA-afdeling Twente”. De “Vrienden van De VERON- en VRZA-afdeling Twente” is een laagdrempelige vorm van sponsoring. Als een andere vorm van sponsoring buiten uw mogelijkheden ligt, maar u wel uw betrokkenheid door middel van sponsoring wilt tonen, dan is de “De VERON- en VRZA-afdeling Twente” voor u misschien een goede optie. Deze vorm van sponsoring geeft u de mogelijkheid om door middel van een kleine financiële bijdrage de vereniging te steunen. Door uw steun is het mogelijk om gezamenlijke activiteiten te organiseren en zodoende de betrokkenheid van alle leden te vergroten.

Contact

Wilt u sponsor worden van “De VERON- en VRZA-afdeling Twente of wilt u meer informatie over de sponsormogelijkheden? Neemt u dan contact met ons op via e-mailadres: penningmeester@veronvrzatwente.nl

Onze sponsoren:

H.V.P.C., ofwel High Voltage Potting and Coating, is gespecialiseerd in het ontwerpen, wikkelen, monteren, ingieten en testen van high-tech producten voor toepassingen in de medische en defensie industrie alsmede luchtvaart.

Expovorm international realiseert maatwerk stands waar ook ter wereld. Van budget tot turn-key project, van een systeem- tot een houtbouw stand of een combinatie. Geen stand is te groot of te klein, overal ter wereld staan wij klaar! Expovorm staat voor creativiteit, kwaliteit, flexibiliteit, service en duurzaamheid.

Tessatronic is gespecialiseerd in: Elektronica onderdelen, Meetapparatuur, Communicatie, Bewakingssystemen, Alarminstallaties, Professioneel geluid, Lichteffecten, Videosystemen. Het projectbureau van Tessatronic is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren op basis van klantenspecificaties