Sponsors

Sponsoring is voor De VERON- en VRZA-afdeling Twente van zeer groot belang. De financiële middelen die gegenereerd worden door sponsoring, bieden de verenigingen de mogelijkheid tot vernieuwing. Hiermee kunnen materialen worden aangeschaft, onderhoud worden gepleegd en activiteiten worden ontplooid. Dit komt de uitstraling en de levendigheid van de vereniging en haar leden ten goede. Een levendige vereniging trekt meer leden, met als resultaat extra inkomsten en natuurlijk meer zichtbaarheid voor de sponsoren. Zo werken de sponsorgelden als een kloppend hart binnen de vereniging.

 

De VERON- en VRZA-afdeling Twente biedt een aantal sponsormogelijkheden. De hoofdsponsor verbindt zijn naam aan de vereniging langs vrijwel ieder communicatiekanaal. Naast de hoofdsponsor is er vaste overeenkomst mogelijk als subsponsor.

Ook  kennen we de sponsering “Vrienden van De VERON- en VRZA-afdeling Twente”. De “Vrienden van De VERON- en VRZA-afdeling Twente” is een laagdrempelige vorm van sponsoring. Als een andere vorm van sponsoring buiten uw mogelijkheden ligt, maar u wel uw betrokkenheid door middel van sponsoring wilt tonen, dan is de “De VERON- en VRZA-afdeling Twente” voor u misschien een goede optie. Deze vorm van sponsoring geeft u de mogelijkheid om door middel van een kleine financiële bijdrage de vereniging te steunen. Door uw steun is het mogelijk om gezamenlijke activiteiten te organiseren en zodoende de betrokkenheid van alle leden te vergroten.

Contact

Wilt u sponsor worden van “De VERON- en VRZA-afdeling Twente of wilt u meer informatie over de sponsormogelijkheden? Neemt u dan contact met ons op via e-mailadres: penningmeester@veronvrzatwente.nl

Onze sponsoren:

 

Hasperhoven Parketspeciaalzaak is dé specialist op het gebied van parketvloeren en laminaat in Wierden en wijde omgeving.

Bent u op zoek naar een stijlvolle houten vloer? Dan bent u bij Hasperhoven aan het juiste adres. Of het nu gaat om eikenhout, PVC of laminaat, ook úw ideale vloer is binnen het royale vloeren programma van Hasperhoven te vinden.

Ook voor onderhoud werkzaamheden, schade en schade taxatie kunt u vertrouwen op de jaren lange ervaring van Hasperhoven.

Vloeren van Hasperhoven worden gelegd middels ambachtelijk vakmanschap binnen de afgesproken levertijd. Zie onze website : https://hasperhoven.nl 

 

Hogt Telecom uit Hengelo Twente is leverancier en importeur van ontvangst- en zendapparatuur voor de zendamateur en de commerciële markt. Tevens leveren wij apparatuur voor de ontvangst en distributie van Televisie-, Satelliet- en Datasignalen. Ook voor het installeren en onderhoud van uw Televisie/Internet ontvangststation voor recreatie park, hotel, camping, bungalowpark, et,. bent u bij Hogt Telecom aan het goede adres. Zij  leveren aan consumenten en bedrijven (BHV, Rode Kruis, Zorginstelling, Hulpverlenings diensten, Gemeentes, Beveiligingsdiensten, Hotels, Scholen, Cafés, Restaurants, Bungalow parken, Campings). Hierbij moet men denken aan portofoons, mobilofoons ( vergunnings vrij en met vergunning), repeaters, antennes, coax kabels en de daarbij behorende connectoren. Zie onze website: https://www.antennewinkel.nl

H.V.P.C., ofwel High Voltage Potting and Coating, is gespecialiseerd in het ontwerpen, wikkelen, monteren, ingieten en testen van high-tech producten voor toepassingen in de medische en defensie industrie alsmede luchtvaart.

Expovorm international realiseert maatwerk stands waar ook ter wereld. Van budget tot turn-key project, van een systeem- tot een houtbouw stand of een combinatie. Geen stand is te groot of te klein, overal ter wereld staan wij klaar! Expovorm staat voor creativiteit, kwaliteit, flexibiliteit, service en duurzaamheid.

Tessatronic is gespecialiseerd in: Elektronica onderdelen, Meetapparatuur, Communicatie, Bewakingssystemen, Alarminstallaties, Professioneel geluid, Lichteffecten, Videosystemen. Het projectbureau van Tessatronic is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren op basis van klantenspecificaties