Lid worden van de VERON

Zin om lid te worden van de VERON?

VERON-weblogo-2015-200pxHeb je al eens overwogen om zendamateur te worden? Dan kwamen er vast veel vragen bij je op. Waar moet je allemaal aan voldoen? Wat houden de examens in? Kun je ergens een cursus volgen en wat als je voor het examen bent geslaagd?

Bij al die vragen kan de VERON je met raad en daad bijstaan. Daarnaast heeft de VERON haar leden nog veel meer te bieden: de levering van studieboeken, naslagwerken en diverse hulpmiddelen, een QSL-service en diverse leerzame, maar vooral ook gezellige bijeenkomsten en evenementen.
In de rondleiding voor beginners lees je wat je weten moet en hoe je met de radiohobby kunt starten.

Meer weten?
Stuur dan een e-mail naar ons VERON-secretariaat, het VERON Centraal Bureau (veroncb @ veron.nl), of neem contact op met de secretaris van de VERON-afdeling in je regio.

Via deze link, kun je je online aanmelden voor het VERON-lidmaatschap.

Betaling per automatische incasso kan onze vereniging veel geld besparen. Wilt u overgaan op automatische incasso, bel of e-mail even naar het Veron Centraal Bureau (026-4426760 / veroncb @ veron.nl).
Voor de up-to-date kosten van het lidmaatschap, zie de website van de VERON via deze link. Lid Worden?

Lidmaatschap beëindigen?
Het VERON-lidmaatschap is uitsluitend schriftelijk (niet per e-mail) vóór 1 december van het desbetreffende verenigingsjaar op te zeggen bij het Centraal Bureau VERON, Postbus 1166, 6801 BD Arnhem.