Gouden Speld VERON voor Frans, PA4FH

Algemeen Voorzitter Remy Denker PA3AGF spelt Frans Hilbrink, PA4FH de Gouden Speld van de VERON op, vanwege zijn langdurige verdiensten op diverse terreinen voor de VERON Afdeling Twente.

Het was te zien aan de verschrikte blik van Frans toen tijdens de eerste woorden van afdelingslid en Algemeen Voorzitter VERON Remy Denker PA3AGF, zijn hele familie het clubhuis binnenkwam, dat hij totaal onwetend was, wat er stond te gebeuren. Dat werd al snel duidelijk door de fraaie considerans die door Remy werd uitgesproken. Voor zijn al jarenlange inzet voor de VERON Afdeling Twente en het zendamateurisme in de meest brede zin van het woord, werd Frans de Gouden Speld van de VERON toegekend. En terecht.

Zelfbouw project 2019 – μBITX.

De VERON & VRZA Afdeling Twente zijn gestart met een nieuw zelfbouw project voor de zendamateur. Daarvoor hebben we dit jaar voor een zelf te bouwen HF-transceiver gekozen, de μBITX. Voor meer informatie zie de project pagina op onze website – https://www.veronvrzatwente.nl/?page_id=2302

Facebook nieuwsfeed werkt weer

Door wijzigingen t.g.v. de AGV heeft de facebook feed van de VERON VRZA Afdeling Twente een tijdje niet meer gewerkt, maar doet het nu weer.


1 month ago

VERON VRZA Twente

Vandaag hebben Henry en Maikel de Calixtus in Groenlo beklommen en met nog wat laatste wijzigingen van DMR Guru Rudy, draaien de DMR repeater en APRS iGate weer als vanouds. ...

View on Facebook

Word jij onze Coördinator Verbindingsdienst?  

 

                                                       District  Twente

  

 

Word jij onze Coördinator Verbindingsdienst?  

 

Het Rode Kruis

Het Rode Kruis helpt mensen in nood. Dat doen wij om de hoek – en ver weg. Dat doen we vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt.

 

Coördinator Verbindingsdienst

Voor het District Twente zijn wij per direct op zoek naar een Coördinator voor de Verbindingsdienst. De Verbindingsdienst zorgt voor de communicatie tussen de hulpverleners tijdens inzetten bij evenementen en/of festivals en calamiteiten, middels portofoons.

 

In deze functie ben je verantwoordelijk voor een overzichtelijk en gestructureerde verbindingseenheid voor de regio. Hierbinnen coördineer je de operationele inzet van vrijwilligers, je bent verantwoordelijk voor de huisvesting, apparatuur en voertuigen, in afstemming met het verantwoordelijke bestuur. Met het bestaande team vrijwilligers ga je aan de slag om verder te professionaliseren op gebied van uitbreiding van vrijwilligers en implementeren van efficiënte processen. Je hebt oog voor de vrijwilligers en vanuit je empathie weet je te verbinden.

 

Ben jij……..

​​​dé verbinder die wij zoeken? Weet je vanuit empathie anderen mee te krijgen en spreekt aansturen, coördineren en meedenken over de toekomst van de verbindingsdienst je aan? Je hebt duidelijke affiniteit met de activiteiten van de verbindingsdienst. Je neemt initiatief, je bent bestand tegen een stootje en je hebt circa 6 uur per week tijd om deze functie uit te voeren. Dan zoeken we jou.

 

Wat bieden wij jou?

Een dynamische omgeving waarbinnen je jouw leiderschapskwaliteiten kunt inzetten. De kans om jouw netwerk uit te breiden, een kans om je (beroepsmatige) kwaliteiten in te zetten ten behoeve van de samenleving met mogelijkheden tot ontwikkeling. Je reis- en onkosten worden vergoed.

 

Zien we jou binnenkort?  
Voor meer informatie over het Rode Kruis zie www.rodekruis.nl of bel met Marja de Reus via 06 – 12828032 Stuur je motivatie met CV naar IFeeleus@redcross.nl

 

 

 

 

Jaarverslagen 2017

De jaarverslagen over 2017 van beide verenigingen kunnen opgevraagd worden bij de secretaris Willy PB1WB. willy @ braamhaar.co.nl.

Er wordt nu nog druk aan gewerkt.

Ze worden verstuurd als ze af zijn.

Let op!!!! Er komt GEEN gedrukte versie.

Op de huishoudelijke vergadering van de VERON en de ledenvergadering van de VRZA zullen enkele papieren exemplaren ter inzage liggen.

Nieuw gezamenlijk e-mailadres

Door de verregaande integratie hebben de besturen van VERON- en VRZA-afdeling Twente besloten om per direct via 1 e-mailadres bereikbaar te zijn.

Uw mail aan besturen @ veronvrzatwente.nl zorgt ervoor dat uw mail bij alle bestuursleden van beide verenigingen terecht komt.