Vacatures VERON

Graag wil het hoofdbestuur de openstaande vacatures bij u onder de aandacht brengen.

Openstaande-vacatures

YOTA 2019 Bulgarije

Onlangs is bekend geworden dat het YOTA evenement in Bulgarije plaats gaat vinden, dit is jouw kans om mee te gaan. Tijdens de 6 dagen dat je daar bent komen verschillende onderwerpen aan bod zoals het “train the trainer” programma, excursies, een culturele avond en kit building. Je gaat met een team uit Nederland gezamenlijk naar Bulgarije waar je kennis zult maken met de organisatie en de andere deelnemers. Het zal een intensieve week worden met late avonden en vroege ochtenden en een geweldige sfeer. De YOTA zal van 11 Augustus tot 17 Augustus plaats vinden. Voor dit uitgebreide evenement word alleen een vergoeding van 25 euro gevraagd,  de reiskosten naar Bulgarije en terug moet je zelf betalen.

Als teamleider vragen we dat je:

-Tussen de 20 en 30 jaar oud bent

-Een sterk verantwoordelijkheidsgevoel hebt

-Eerdere YOTA ervaring is een pre 

-Na het YOTA evenement deelneemt aan het “train the trainer” programma

-Lid van de VERON

Als deelnemer vragen we dat je:

– Tussen de 15 en 25 jaar oud bent

– Niet eerder deelgenomen hebben aan een YOTA zomer evenement

– Geïnteresseerd in het leren van organisatorische skills

– Na het YOTA evenement deelneemt aan het “train the trainer” programma

-Lid van de VERON

Wat is het Train the trainer programma?

Y

Het is een initiatief van de IARU om jeugd programma’s en activiteiten te promoten. Ze doen dit door bijvoorbeeld tijdens de YOTA deelnemers kennis en ervaringen te laten delen, en bij aankomst in eigen land is het dan ook de bedoeling dat je deel uit gaan maken van een jeugd netwerk. In Nederland kun je bijvoorbeeld steun vinden bij de jeugd en jongeren commissie om alles wat je geleerd hebt in de praktijk te brengen. Het komt neer op het idee dat als we meer organiseren voor de jeugd zijn we zichtbaarder ook voor niet zendamateurs, en word het voor iedereen een beetje leuker, interessanter en natuurlijk gezelliger. 

Enthousiast geworden? stuur dan je contact gegevens met een motivatie naar: bartvdv4@gmail.com , Je hebt tot 28 Februari om je aan te melden. Voor vragen kun je ook mailen naar het aanmeld adres.

Bart van der Veer

PD2BRT

Gouden Speld VERON voor Frans, PA4FH

Algemeen Voorzitter Remy Denker PA3AGF spelt Frans Hilbrink, PA4FH de Gouden Speld van de VERON op, vanwege zijn langdurige verdiensten op diverse terreinen voor de VERON Afdeling Twente.

Het was te zien aan de verschrikte blik van Frans toen tijdens de eerste woorden van afdelingslid en Algemeen Voorzitter VERON Remy Denker PA3AGF, zijn hele familie het clubhuis binnenkwam, dat hij totaal onwetend was, wat er stond te gebeuren. Dat werd al snel duidelijk door de fraaie considerans die door Remy werd uitgesproken. Voor zijn al jarenlange inzet voor de VERON Afdeling Twente en het zendamateurisme in de meest brede zin van het woord, werd Frans de Gouden Speld van de VERON toegekend. En terecht.

Zelfbouw project 2019 – μBITX.

De VERON & VRZA Afdeling Twente zijn gestart met een nieuw zelfbouw project voor de zendamateur. Daarvoor hebben we dit jaar voor een zelf te bouwen HF-transceiver gekozen, de μBITX. Voor meer informatie zie de project pagina op onze website – https://www.veronvrzatwente.nl/?page_id=2302

DMR & APRS Groenlo

De DMR repeater Groenlo en de APRS Igate in Groenlo waren tijdelijk buitengebruik. Na vervanging van wat elektronica in de APRX transceiver en het creëren vane en nieuwe image voor de DMR gatekeeper, werkt alles weer naar behoren.

Weinig belangstelling QSO Party

Door de weinige aanmeldingen, ging de VRZA QSO party op zondag 25 november vanuit ‘t Hamnus  niet door?

En da’s jammer.

Bestuur VERON & VRZA Twente

Facebook nieuwsfeed werkt weer

Door wijzigingen t.g.v. de AGV heeft de facebook feed van de VERON VRZA Afdeling Twente een tijdje niet meer gewerkt, maar doet het nu weer.


2 weeks ago

VERON VRZA Twente

Let op!!!
Aanstaande maandagavond 10 juni 2de Pinksterdag is ’t Hamnus gesloten.
Sinds afgelopen vrijdag is de Boekelose brug weer open voor het verkeer, dus een betere bereikbaarheid van ’t Hamnus. Niets wat je weerhoud om ook eens het clubgebouw van je vereniging te bezoeken.
Ook in de vakantietijd zijn we op de maandagavond en zaterdagmiddag geopend.
Maandagavond van 19.30 uur tot ? uur. En op zaterdagmiddag van 14.30 tot 17.30 uur, maar kom zaterdags op tijd. Het wil dan wel een voorkomen dat de barmedewerker eerder sluit in verband met het geringe aantal bezoekers.
...

View on Facebook