Facebook feed VERON/VRZA Twente

1 week ago

VERON VRZA Twente

Hulp gevraagd voor de Jota

Voor een scouting groep uit Goor ben ik op zoek naar een zendamateur die hun wil helpen met de jota.
Ze hebben zelf geen apparatuur, maar ze kunnen wel zorgen dat er een zendmast staat.

De JOTA-JOTI 2018 vindt plaats van 19 tot en met 21 oktober.

Roy Oude Elferink
PE1ONW

Roy.oude-elferink@jota-joti.nl
...

View on Facebook

2 weeks ago

VERON VRZA Twente

Word jij onze Coördinator Verbindingsdienst?

Het Rode Kruis
Het Rode Kruis helpt mensen in nood. Dat doen wij om de hoek – en ver weg. Dat doen we vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt.

Coördinator Verbindingsdienst
Voor het District Twente zijn wij per direct op zoek naar een Coördinator voor de Verbindingsdienst. De Verbindingsdienst zorgt voor de communicatie tussen de hulpverleners tijdens inzetten bij evenementen en/of festivals en calamiteiten, middels portofoons.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor een overzichtelijk en gestructureerde verbindings-eenheid voor de regio. Hierbinnen coördineer je de operationele inzet van vrijwilligers, je bent verantwoordelijk voor de huisvesting, apparatuur en voertuigen, in afstemming met het verantwoordelijke bestuur. Met het bestaande team vrijwilligers ga je aan de slag om verder te professionaliseren op gebied van uitbreiding van vrijwilligers en implementeren van efficiënte processen. Je hebt oog voor de vrijwilligers en vanuit je empathie weet je te verbinden.

Ben jij….....
dé verbinder die wij zoeken? Weet je vanuit empathie anderen mee te krijgen en spreekt aansturen, coördineren en meedenken over de toekomst van de verbindingsdienst je aan? Je hebt duidelijke affiniteit met de activiteiten van de verbindingsdienst. Je neemt initiatief, je bent bestand tegen een stootje en je hebt circa 6 uur per week tijd om deze functie uit te voeren. Dan zoeken we jou.

Wat bieden wij jou?
Een dynamische omgeving waarbinnen je jouw leiderschapskwaliteiten kunt inzetten. De kans om jouw netwerk uit te breiden, een kans om je (beroepsmatige) kwaliteiten in te zetten ten behoeve van de samenleving met mogelijkheden tot ontwikkeling. Je reis- en onkosten worden vergoed.

Zien we jou binnenkort?
Voor meer informatie over het Rode Kruis zie www.rodekruis.nl of bel met Marja de Reus via 06 – 12828032 Stuur je motivatie met CV naar IFeeleus@redcross.nl
...

View on Facebook

3 weeks ago

VERON VRZA Twente

Kleine vertegenwoordiging afdeling Twente in Friedrichshafen. ...

View on Facebook

4 weeks ago

VERON VRZA Twente

De Twentebeam van mei is er. Deze is via de bijgevoegde link te downlaoden. Veel leesplezier.
www.veronvrzatwente.nl/?page_id=53
...

View on Facebook

1 month ago

VERON VRZA Twente

LET OP!!!!!!
Maandagavond 21 mei 2de Pinksterdag is 't Hamnus gesloten. Tijdens de vakantieperiode houden we ons clubhuis op de zaterdagmiddag en de maandagavond gewoon geopend. Als je op zaterdagmiddag komt, kom dan op tijd. Tijdens de vakantieperiode zal het minder druk zijn en dan beslist de barmedewerker wanneer we gaan sluiten. Op zaterdagmiddag 2 juni is 't Hamnus gesloten.
...

View on Facebook